Bröllopsfotograf i Uppsala & Stockholm

RAFOTO

Avslappnade och spontana bilder med Rafoto – Bröllopsfotograf i Uppsala & Stockholm. Skapa minnen för livet med mitt lättsamma bildspråk.

Rafotos bröllopshistoria

Jag minns när jag fick frågan, året var 2007 när en av mina klasskompisar frågade om jag kunde fotograferas hans storasysters bröllop. Det var starten på min karriär som bröllopsfotograf. Sedan dess har det blivit över 100 bröllop. Alla unika, alla följer någon form av röd tråd men samtidigt får man göra precis som man vill – det är charmen! Jag har fotograferat i alla årstider, storlekar, väder och former. Från Rom i söder till Härjedalen i norr.

Det som gör att kärleken är så stark just till att fotografera bröllop är många. Men det som är närmast om hjärtat är absolut att få vara en del av dessa helt fantastiska dagar och hjälpa till att skapa minnen och en historia som paret kan minnas tillbaka till genom mina bilder livet ut. En annan är tävlingsmänniskan i mig som älskar utmaningar. När man står där utanför kyrkan med 100-talet gäster och försöker få en rimligt vinkel och vet, att snart kommer paret ut genom dörrarna, kommer bli nerdränkta i riskorn. Jag har ungefär 3-5 sekunder på mig att sätta dessa bilder, oavsett ljus, väder eller vinkel. Den sist men inte minst, alla vackra detaljer, ringar, blommor, näsduken i kavajfickan, dukning för att inte tala om bröllopsklänningen och skorna.

Varje gång jag åker ut på ett nytt bröllop så är det med ett stort leende på läpparna och lite pirrig magen, precis som det ska vara!

Vill du se mer bilder?

Bröllopspaket

Här finns priserna på dom bröllopspaket vi erbjuder! Hittar du inget du söker eller passar dom inte riktigt just Er? Hör av dig med dina önskemål och/eller budget så försöker vi alltid lösa något som passar för just er stora dag!

Kortdag - 10 000 :-

 •  
  3 timmars fotografering
 •  
  50 st redigerade bilder
 •  
  1 h planeringsmöte
 •  
  Bokningsavgift
 •  
  Alla oredigerade bilder (Minst 1000st)

Halvdag - 16 000 :-

 •  
  7 timmars fotografering
 •  
  80 st redigerade bilder
 •  
  1 h planeringsmöte
 •  
  Bokningsavgift
 •  
  Alla oredigerade bilder (Minst 3000st)

Heldag - 25 000 :-

 •  
  12 timmars fotografering
 •  
  100 st redigerade bilder
 •  
  1 h planeringsmöte
 •  
  Bokningsavgift
 •  
  Alla oredigerade bilder (Minst 5000st)

Såhär går en bokning till

Förfrågan

Gillar ni mina bilder? Innan vi ens börjar att planera så behöver vi säkerställa att vi kan och är lediga. Börja därför med att skicka en förfrågan under "Kontakt" till oss, ni får oftast svar inom 24 timmar.

Avstämning

Vi hörs per mail eller telefon och diskuterar grundläggande info såsom paket, förväntningar, eventuell resa och rent logistiska frågor. Allt för att ni ska få så mycket info som möjligt och känsla för att vi är rätt för er innan ni bokar.

Bokning

När vi kommit överens om dom stora frågorna skickar jag ut en faktura på bokningsavgiften som också fungerar som avtal mellan er och mig, allt för ni ska känna er trygga och säkra med er bokning! Önskar ni så skriver vi även ett enklare avtal emellan oss.

Planeringsmöte

Mellan 2 till 4 veckor innan bröllopet så ses vi (oftast fysiskt). Vi går igenom alla detaljer om den stora dagen och planerar tider, önskemål samt tittar på bilder och redigering ihop så jag får en klar bild av vad ni förväntar er och vill ha för resultat.

Bröllopsdagen

Dagen är här - ÄNTLIGEN! Vi fotar och följer den "gameplan" vi lagt upp på planeringsmötet. På kvällen kommer ett par sneakpeaks som ni kan titta på innan ni lägger huvudet på kudden.

Leverans

Efter bröllopet skickar jag ut vår faktura (- bokningsavgiften som vi drar av då ni redan betalt den). När den sen är betald så sker leverans senast 2 veckor efter betald slutfaktura.
 1. Förfrågan
 2. Avstämning
 3. Bokning
 4. Planeringsmöte
 5. Bröllopsdagen
 6. Leverans

Kundrecensioner

Evoto
Richard och assistent Anna - ett riktigt Dream team! Dem fick oss och barnen att känna oss så bekväma framför kameran! Dem har verkligen ett öga för detaljer och att man ska ha det roligt när man tar sina porträttbilder på sin stora dag!
Malin Eriksson
24
Från första mejlkontakt med Richard har allt känts toppen! Han är en jordnära fotograf som bryr sig om detaljerna, helheten, slutresultatet och att hitta det som gjorde oss speciella på kort! Att anlita Richard och (Anna) var den bästa investeringen
Emilia Ekengren
Evoto
Richard vår fantastiska bröllopsfotograf, vi kan inte nog berömma hans fantastiska arbete. Varje ögonblick, varje känsla och detalj fångades på ett sätt som överträffade våra förväntningar. Richard fick alla på bröllopet att känna sig bekväma!
Amanda Armstrand
2
Stort tack för klockren fotografering! Så proffsiga och härliga att ha med på vår stora dag, både du och Anna!
Sara Hägerström

Det viktigaste, bröllopsfotografen?!

En professionell bröllopsfotograf – Värd vartenda öre!

Att fånga de mest minnesvärda ögonblicken under er stora dag är av största vikt för att skapa tidlösa minnen som varar livet ut. Här kommer en bröllopsfotograf in som er osynliga regissör, med förmågan att fånga kärlekens alla känslor och glädje i vackra bilder. En bra bröllopsfotograf är mer än bara en gäst med en kamera.

Att anlita en professionell bröllopsfotograf kan verka som en onödig investering, men tänk på att minnena från er stora dag är ovärderliga. Bilder som fångar tårar av glädje, leenden och ögonblick av innerlig lycka kommer att vara en evigt påminnelse om er kärlek. De skapar ett arkiv av de mest kärleksfulla ögonblicken som ni kan dela med era nära och kära, nu och i framtiden.

Så låt inte priset bli ett hinder för att säkra dessa ovärderliga minnen. Ett kvalitetsresultat kräver tid, erfarenhet och dedikation från bröllopsfotografen, och deras arbete blir en investering som ni kommer att vara tacksamma för resten av ert liv. Så ge er själva gåvan av en professionell bröllopsfotograf och låt era minnen bli för alltid bevarade i tidlösa bilden!

Vill du höra mer om bröllopsfoto?