Bröllopsfotograf i Uppsala & Stockholm

RAFOTO.NU

Avslappnade och spontana bilder med Rafoto – Bröllopsfotograf i Uppsala & Stockholm. Skapa minnen för livet med mitt lättsamma bildspråk.

Porträttfotograf i Uppsala

Rafoto har egen studio i centrala Uppsala. Vi är passionerade om att skapa unika porträtt som speglar din personlighet och berättar din historia. Oavsett om du är en blivande student, en familj på väg att skapa minnen eller påväg att bli en familj.

Vår egen studio ger en bekväm och kreativ miljö där vi kan experimentera med ljus, bakgrunder och stilar för att få fram det bästa i dina porträtt. Jag tror på att skapa en avslappnad atmosfär där du kan vara dig själv och låta din personlighet lysa igenom.

Vare sig du vill ha klassiska porträtt, fashion, familjebilder, gravidbilder, livliga ögonblicksbilder eller något helt unikt, så strävar jag efter att överträffa dina förväntningar. Varje porträtt är en chans att fånga skönheten i ditt ögonblick, och jag är redo att hjälpa dig att göra det.

Kontakta mig för att boka din porträttfotografering och låt oss tillsammans skapa bilder som berättar din unika berättelse. Låt ditt porträtt vara en hyllning till dig och din resa.

Priser

Här nedan hittar du dom paket vi erbjuder för fotografering av porträtt.

Gäller student, barn, familj, porträtt eller annan studiofotografering.

Porträtt liten - 1995:-

 •  
  1h fotografering
 •  
  3 st redigerade bilder
 •  
  Råd och konsultation inför
 •  
  (Det går bra att köpa flera bilder för 100kr/styck)

Porträtt stor - 2995:-

 •  
  2h fotografering
 •  
  15 st redigerade bilder
 •  
  Råd och konsultation inför
 •  
  (Det går bra att köpa flera bilder för 100kr/styck)
7
Otroligt nöjd med mina studentbilder! Richard hade bra energi och var väldigt pedagogisk och förstående för nån som aldrig blivit fotad ”proffesionellt” förut
Kasper Hammarlund
Studentbilder
Evoto
Kan verkligen rekommendera Richard, bra förberedelser och rekvisita. Får nervositeten släppa och istället tycka det är riktigt roligt!
Nelly Wallén
Porträttbilder
4
Rafoto är en grym fotograf som ser hur allt ska vara ur alla perspektiv. Allt ifrån ljus, kläder till posé. Som modell hos Richard blir du sedd och får hjälp med hur du ska tänka framför kameran så resultatet blir magiskt.
Maja Almgren
Porträttbilder
6
Att plåta med Richard har varit otroligt lärorikt. Han är en proffsig fotograf som ser till detaljerna och är väldigt inkluderande i sitt fotograferande.
Emma Wallsten
Porträttbilder